Pages

Subscribe:

30 Ekim 2015 Cuma

Magic tayt

magic wave

Magic wave tayt ile sizde zayıflayın
kumaşa emdirilmiş mikro kapsüller siz hareket ederken vücüdunuza sürtünerek parçalanır ve aktif kozmetik içerik hiç enerji sarfermenize gerek bırakmadan gün boyunca etki eder. 
 
MagicWave - İnceltici Tayt vücüdunuzu şekillendirmek için kullanabileceğiniz en pratik ve şık üründür. Hafif ve rahat ürünümüzün kumaşına yerleştirilmiş mikro kapsüller vasıtasyla 18 gün içerisinde kalça bölgenizden 5.5 cm'e kadar uyruk bölgenizden 3.1 cm'ye kadar incelebilirsiniz.
 
Makinede yıkayınız, tamburlu kurutma makinesinde kurutmayınız, ütülemeyiniz, kuru temizleyiniz. Mümkünse elde yıkayınız.
 
MagicWave ile zayıflarken vücudunuzu şekillendirebilir ve daha hızlı zayıflayabilirsiniz. MagicWave içerisinde bulundurduğu mikro kapsüller ile kalça ve uyluk bölgelerinizdeki istenmeyen fazlalıkları yakar her arzuladığınız elbisenin içine girmenize yardımcı olur.
 
Ürünümüz 20 elle yıkamaya kadar garantisi vardır. Elle yıkamalarda dikkat edilmesi önerilir.Çamaşır makinesinde yıkarken 30 C de yıkanmalıdır ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır.
 
Özel kumaşlı MagicWave taytlar içinde bulunan mikro kapsuller vasıtasıyla zayıflamanıza yardımcı olur, süreci hızlandırır.
 
12 yaşında küçükler, hamileliler, bitkisel ilaçlara alerjisi olanlara tavsiyte edilmez.
Kaynak:http://gitarakorlaritim.blogspot.com.tr/2015/10/magic-wave-zayflama-tayt.html

0 yorum:

Yorum Gönder